PAINOPALVELU

Olipa kyseessä mainokset tai mainoskampanjat me suunnittelemme ja voimme tarvittaessa hoitaa kaiken alusta loppuun. Toteutamme myös logopainannat sekä mainokset paidoille. Tai jos mielessäsi on jotain ihan villiä ja yksilöllistä, kerro ideasi niin katsotaan mitä siitä syntyy. Nyt myös yrityksesi logopaita voi olla tyylikäs! Vaatemallistomme on aina tuore ja ajan tasalla. Kaikki tekstiilimme ovat eettisesti tuotettuja.

 

Tarjoamme painopalvelua laadukkailla luomu/eettisesti tuotetuille paidoilla / kasseilla, vihdoinkin tyylikkäitä vaatteita logopainatuksilla. Ota yhteyttä!

Näin se käytännössä tapahtuu:

 

Bändin pojat (Brosef) ottivat yhteyttä bändipaitojen tiimoilta. Istuimme alas yhdessä kahvikupin äärellä ja selasimme vaatetukkumme kuvastoa yhdessä läpi. Koska asiakas pääsi tulemaan paikanpäälle vaatteiden sovittaminen onnistui myös. Kun sopivat paidat olivat löytyneet. (Unisex mallia, kuvat yllä ) Tilasimme lämpösiirtokuvat bändin logolla sekä paidan takahelmaan tulevan tekstin. Noin viikon kuluttua paidat olivat toimitettuna bändiläisten päällä seuraavassa konsertissa. Helppoa, kätevää ja timangia.

Nämä(kin) paidat ovat eettisesti tuotettuja sekä laadukasta puuvillaa.

 

Tässä asiakas kaipaili laadukkaita eettisesti tuotettuja kasseja. Tutustuttuaan valikoimaan, asiakas päätyi luomupuuvillaiseen kassiin, jossa vihreät kahvat. Asiat rullaamaan ja asiakkaalla valmiit kassit kahdessa viikossa. Hyvältä näyttää.

 

Asiakas otti yhteyttä ja tarve oli heidän pienelle joukkueelleen juoksukilpailuun saada t-paidat, jossa naisellinen kuva joukkueen nimellä. Nyt kelpaa juosta =)

 

Jos sinulla on tarvetta vastaavalle paita-paino, logosuunnittelulle tms. palvelulle ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake