NETTISIVUT

Kuvataiteilija Hanna-Maria Mainelakeuksen nettisivujen toteutus.

kaappaus.jpg

Hanna-Maria tilasi meiltä sivujen toteutuksen toivomuksena voimakkaasti graafinen ilme sivustoon. Sekä sivujen helppo päivitys itse. Lopputulos on häikäisevän upean taiteen vuoksi aivan mahtava!

 

Vallan Maukas pienteurastamon ja lihapuodin nettisivujen toteutus.

vallanmaukas

Vallan Maukas sivut haluttiin kuvastavan laatua ja lämminhenkisyyttä, jota tämä perhetila tarjoaa.

SIVUJEN PÄIVITYS

Perehdytimme asiakkaan käyttämään itse WordPressiä, ja tarpeen vaatiessa hän voi olla meihin aina yhteydessä jos tulee jotakin kysyttävää. Asiakas voi päivittää itse sivujaan helposti vaikka kännykän avulla WordPress apin kanssa.

HINTA

Avaimet käteen alk. 650€ + alv

Nettisivujen avaimet käteen hinta on meillä pakettina, johon sisältyy kaikki työ jonka teemme alusta loppuun asti. Ei kuukausimaksuja tms. Maksat ainoastaan sovitun paketti maksun ja mahdolliset domainin hankinnasta tai välityksestä syntyvät kulut.

ALUSTA

Käytämme vain WordPress.com alustaa kaikissa nettisivuissamme. Tämä tarkoittaa varmaa toimivuutta alusta loppuun, niin pöytäkoneella kuin mobiilissa, tyylikästä ulkoasua, helppokäyttöisyyttä ja yksinkertaista sivujen päivitystä.

TILAA SIVUT TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

 

 

Vilkas verkkokaupan ulkoasu

Asiakas tuskaili verkkokauppansa ulkoasun kanssa. Meillä on hyvä kokemus Vilkas verkkokauppa alustasta ja tiedämme että sen muokkaaminen ei aina ole aivan kivutonta. Asiakas antoi meille tunnukset kauppaansa ja me teimme yhdessä yössä kaikki ulkoasun parannukset. Helppoa ja edullista. Tällaisesta työstä veloitamme noin 250€. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä verkkokauppasi ulkoasu tälle vuosituhannelle.

rasti
Laukkurasti nettikaupan ulkoasu