GRAAFINEN SUUNNITTELU

Mainonnan ei tulisi olla turhan vakavaa, vaan pikemminkin seikkailullista, uudistuvaa ja tuoretta. Tähän itse pyrin kaikissa töissäni ja uskon että se näkyy myös käden jäljessä 🙂 Mitä enemmän iloa saadaan kuvien kautta välitettyä ihmisille sen todennäköisemmin ihmiset kiinnostuvat meistä. Löysätään pipoa ja tehdään meille välttämättömistä asioista asteen helpompia ihmisten vastaanottaa.

Tarjoamme monipuolista graafista suunnittelua

Logot, esitteet, nettisivut, flaijerit, mainoskampanjat, mainoskankaat, julisteet, cd-kannet, tarrat, labelit… …Okei eiköhän se tullut selväksi, melkein mitä vain voidaan siis tehdä.  Suunnitellaan graafinen ilme ja toteutetaan se tuotteeksi asti yhdessä. Kaikki tämä edullisesti! Joten otahan yhteyttä niin päästään suunnittelemaan!


 

 

LOGO.jpg

Jokainen logo on elävä olento, jokaisella logolla on sielu. Meidän tehtävämme on tuoda se elämä esiin.

 

Kun ajattelemme logoja ja miten itse lähestymme niitä, pyrimme aina ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Heittäytymään rohkeasti seikkailuun jossa päämääränä on täydellisyyttä hipova lopputulos. Täältä löydät aikaisempia seikkailujamme, ehkä sinunkin yrityksesi keulakuva tulee tälle sivulle?

KATSO TOTEUTETTUJA LOGOJA