ASIAKASKOKEMUKSET

Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia, jotta sinun ei tarvitse luottaa vain meidän sanaamme siitä että teemme työmme hyvin 😉

SoulOnes nosti käsitykseni palvelusta uudelle levelille! 

Työskentelymme löysi hyvin nopeasti yhteisen sävelen. Yrityksen kyky tunnistaa haluamani suunta ja mielikuvat ovat erinomaiset. Toisaalta rohkeus tarjota aivan uutta yllätti minut projektimme aikana. 

SoulOnes tuotti yrityksellemme verkkosivut, logon, esitteet ja markkinoinnillisen ilmeen.

Suositettelen SoulOnesin palveluja.

JJ Aalto, Aaka


Prosessi oli kokonaisuudessaan varsin vaivaton. Kuuntelitte hienosti asiakkaan toiveita ja oivalsitte nopeasti palvelumme syvimmän olemuksen. Useiden mainostoimistojen kanssa työskenneltyäni uskallan varmuudella sanoa, että kanssanne toiminta oli ainutlaatuisen laadukasta ja helppoa.
Teemu & Elina, Power Body Helsinki

Logosuunnittelu hyvinvointipalveluja tarjoavalle Friskaamolle toteutettiin yhdessä asiakkaan kanssa.  Ideat lentelivät sähköpostilla molempiin suuntiin. Lopuksi päädyimme siihen kuvaan joka oli jo ensimmäisessä luonnoksessa. Tästä muodostui logo jota kelpaa pitää esillä Facebookissa, nettisivuilla, liikkeen ikkunalla, you name it…

Asiakaskokemus: Tilasin logon yritykselleni Susannalta ja Jarnolta. Pidän tärkeänä sitä, että he prosessin alusta loppuun saakka kuuntelivat minua ja toiveitani. Kärsivällisesti ja nopeasti he tekivät toivomani muutokset kääntäessäni kelkkaani😁Meillä synkkasi heti alusta alkaen, heidän kanssaan oli helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Logosta tuli hieno. Suosittelen heitä lämpimästi!                       – Mirka, Friskaamo.